Balance mellem arbejde og fritid

Hvem er jeg

Mit navn er Stina Duevang og jeg er ejer af Work Balance. Jeg tror på at ved en motiverende tilgang kan vi skabe forandring og blive en bedre udgave af os selv.
Jeg har arbejdet med personlig planlægning i flere år og har opbygget en stor viden på området. Hvordan bruger vi vores tid bedst muligt og hvordan sikrer vi at bruge vores energi mest optimalt over hele dagen og så der også er noget tilbage, når vi kommer hjem. Jeg formidler klart og tydeligt og har et stort drive, som får kursisterne lyst til at ville lykkes.

Jeg har tidligere været i den finansielle verden, hvor jeg har været direktør i 19 år i forskellige roller. Jeg har altid været meget resultatorienteret med fokus på at løfte den enkelte til at blive en bedre udgave af sig selv. Ved at arbejde struktureret når vi mere med en højere kvalitet og en langt bedre bundlinje samt en bedre balance mellem arbejde og fritid.

Book personligt kursus

Udfyld formularen herunder og se dato for næste kursus i personligt overblik og overskud. Kursus 5 timer incl. forplejning og frokost.