Balance mellem arbejde og fritid

Referencer

Vi har i Forretningsudvikling – Kundeoplevelse og strategi haft fornøjelsen af Stina Duevang en enkelt dag. Dette ”kursus” er et af de mest givende jeg har været på længe. Det har gjort mig bedre til at bruge tiden mere optimalt og effektiv på arbejde. Det at have en mail indbakke på 0 eller tæt på hver eneste dag, samt flytte opgaverne til der hvor der burde være tid til at gøre noget ved det, giver en dejlig ro så man også bedre kan holde fri når man har fri. Jeg kan kun varmt anbefale det til alle.
Vinnie Skov, Chef for kundeservice
Sparekassen Danmark
Jeg stiftede bekendtskab med Stina Duevang gennem min arbejdsplads NCC Danmark A/S, hvor hun har hjulpet mange kolleger.

I mit arbejde som sekretær dukker der hele tiden nye opgaver op, og jeg modtager og sender ofte i omegnen af 100 mails om dagen. Det er derfor let at miste overblikket, og jeg havde røde flag på MANGE mails og var ret stresset.

Stina gav mig en metode i Outlook til at få og bevare overblikket, og jeg undgik at gå ned med stress. Jeg får struktureret og prioriteret mine opgaver og får tømt hovedet, når jeg går hjem. Når det alligevel stikker af en gang imellem, er det hurtigt og ret nemt at komme tilbage på sporet. Så der skal lyde en STOR tak til Stina, der, udover at være mega effektiv, er meget tillidsvækkende og super imødekommende.
Marianne,
NCC Danmark A/S
Jeg vil lige benytte lejligheden at sige tak for de gode redskaber og vaner du har lagt ind i min dagligdag – det er der kommet en bedre udgave af mig, ud af.
Kasper Bay, Projektchef,
Enemærke & Petersen
Jeg kan på det varmeste anbefale Stina fra Work balance, som hjalp mig med at opnå det overblik og den planlægning jeg så længe har søgt.

Rollen som leder er hektisk og kræver et konstant overblik, hvilket jeg føler at Stina har hjulpet mig med. Travlheden er der stadigvæk, men nu har jeg styr på mine ting og sikrer mig dagligt at intet ryger i glemmebogen. DET er guld værd!

Mike Lasse Ransby, Proces- og digitaliseringschef,
Enemærke & Petersen

Først og fremmest mange tak for et MEGET givende kursus i personlig planlægning omkring strukturering af mails, opgaver og kalendere. Det har givet så meget overskud og kun haft positiv effekt på min hverdag.

Struktureringen af indkommende mails, opgaver og noter har givet mig mulighed for at fokusere på mine arbejdsopgaver uden at skulle bekymre mig om andet, fordi jeg ved, at det hele er struktureret i min kalender, så jeg har bedre overblik over hvilke opgaver og opfølgninger, som jeg skal tage fat i de pågældende dage. Dermed har jeg hurtigt og struktureret fået skabt et overblik, som giver en KÆMPE ro i maven. Derudover har det gjort det muligt at optimere min tid, fordi jeg er i stand til at strukturere alting på en helt ny måde.

Alt i alt får jeg tømt hovedet, en ro i maven og struktur, der virkelig bonger ud i forhold til mit arbejdsliv og privatliv, der optimeres og har færre bekymringer – man kan virkelig gå på weekend, når man skal på weekend uden bekymringer og masser af overskud. Jeg er meget glad for, at jeg tog kurset i begyndelsen af min ansættelse, da jeg dermed har haft mulighed for at forhindre mulig stress, dårlige arbejdsvaner, fået skabt et godt overblik fra begyndelsen og hjulpet mig med at skabe overskud til at fokusere på mit egentlige arbejde (skabt produktivitet).

For at andre skal have samme positive udbytte fra begyndelsen af deres ansættelse i E&P, vil jeg, som jeg pointerede ved opfølgningerne, gerne anbefale, at kurset bliver en del af E&Ps introdag med efterfølgende personlige opfølgninger.

Mange hilsner fra en kæmpe fan af kurset!
Vaishnavee Sasitharan,
E&P
Efter mit cheftræningsforløb hos Work Balance, har jeg fået et bedre overblik over mine daglige opgaver, og en mere effektiv mail håndtering. Det betyder at jeg får prioriteret de vigtigste opgaver, og ikke bruger unødigt tid på at åbne og håndtere samme mail flere gange. Det frigøre tid til andre ting i en travl hverdag. Derudover er jeg blevet bedre til at forberede til mine møde og få fremsendt agendaer på forkant, så møderne forløber mere struktureret og strømlinet.

Stina har en god konstruktiv og uformel undervisningsform, og man føler sig inspireret efter hver session. Jeg kan kun anbefale Work Balance og Stina Duevang

Flemming Carlsen

Direktør NCC

Samarbejdspartnere

Book personligt kursus

Udfyld formularen herunder og se dato for næste kursus i personligt overblik og overskud. Kursus 5 timer incl. forplejning og frokost.